Робърт Дауни младши и съпругата му Сюзън се стараят семейството никога

...
Робърт Дауни младши и съпругата му Сюзън се стараят семейството никога
Коментари Харесай

Правилото на двете седмици: Как Робърт Дауни Джуниър запази брака си 18 години?

Робърт Дауни младши и брачната половинка му Сюзън се стараят семейството в никакъв случай да не е разграничено за повече от 14 поредни дни. 

„ Имаме предписание за две седмици, което постоянно ни се коства прекомерно дълго, само че не минават повече от две седмици, без да се забележим и фамилията да е дружно “ , споделя Сюзън пред списание PEOPLE. „ За благополучие, ние избираме да бъдем пътуващ цирк, когато можем да си го позволим. “
 Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове  Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове  Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове  Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове
Сюзън има две деца от своя брачен партньор от 18 години - син на име Екстън, на 12 години, и щерка на име Аври, на 9 години. Дауни също е татко на сина от предходен брак - Индио, на 30 години.

Но животът от време на време носи изненади – както и актьорската кариера на Дауни, която може да го води на далечни места за разнообразни планове.
                             

„ Спазваме основното предписание за две седмици и по-късно не се опитваме да мислим прекомерно напред във времето, тъй като огромна част от това, което вършим, е необичайно непредвидимо “ , продължава Сюзън, продуцентски сътрудник на Дауни в тяхната компания Team Downey. „ Никога не знаеш. “

Дауни се любува на щастливия домакински живот, който са построили дружно. „ Това просто ми дава, почтено казано, нещо, към което да свържа неврозата си, което е позитивно “, иронизира той.

Родената в Илинойс Сюзън, която се среща с Дауни, до момента в който снима трилъра " Готика "  от 2003 година, който също продуцира, показва, че графикът ѝ е малко по-ненатоварен от този на брачна половинка ѝ.
                             

„ Добрата вест е, че не съм пред камерата и по този начин като продуцент в последна сметка разполагам с малко повече еластичност във връзка с местоположението, къде би трябвало да бъда “, споделя тя.

„ Наистина се удивлявам и изпитвам огромна емпатия към двойките, при които и двамата би трябвало да са пред камерата “ , прибавя Сюзън.

Робърт Дауни Джуниър се майтапи, че му е " отнело му единствено 50 години “, с цел да бъде на корицата на PEOPLE: „ Най-накрая дойдох “.
                             

Актьорът спечели  " Оскар " за поддържаща мъжка роля във кино лентата " Опенхаймер " по-рано този месец и произнесе прочувствена тирада от сцената. 

Дауни обръсна главата си, отслабна и промени метода си на вървене, с цел да изобрази героя на Луис Щраус в биографичния филм за основателя на атомната бомба. 

„ Той подхожда към всичко, което е направил, всеки филм на Marvel, всеки различен филм, със същото равнище на отдаденост и религия, че е артист и че прави всичко допустимо, с цел да сътвори роля “ , споделя жена му Сюзън.
 12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите  12-те най-романтични и буйни момента на Оскарите
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР